Naar boven

Garmin Vivoactive HR horlogebanden

Horlogebanden voor de Garmin Vivoactive HR. Dit horloge houd al je activiteiten bij, van golfen tot hardlopen. Doordat het horloge niet alleen voor het sporten gebruikt kan worden, maar ook voor dagelijks gebruik. Kan het horlogebandje sneller slijten. Kish.nl heeft vervangende horlogebanden voor de Garmin Vivoactive HR in maar liefst 11 verschillende kleuren. Zo zit er voor iedereen een horlogeband bij. Het horlogebandje word met een gratis schroevendraaierset geleverd, om het horlogebandje nog makkelijker te vervangen.

Garmin Vivoactive HR horlogebanden

Garmin Vivoactive HR horlogebanden online verkrijgbaar, maar ook in ons Experience Center in Zenderen. Het flexibele siliconen zorgt voor een perfecte pasvorm en is ook nog is waterbestendig.
Dit maakt het horlogebandje ideaal voor elke sportactiviteit. Is het horlogebandje vies geworden tijdens het sporten? Geen probleem was het horlogebandje af met een beetje water en hij is weer klaar voor gebruik. Let er wel op dat je het horlogebandje niet schoonmaakt met chemische schoonmaakmiddelen. Dit kan de levensduur van jouw horlogebandje aanzienlijk verkorten.

Deze Garmin Vivoactive HR horlogeband is alléén passend aan de Garmin Vivoactive HR horloges.