Naar boven

Klokers horloges bij Kish.nl

Wat is begonnen met een crowdfunding via Kickstarter is uitgegroeid tot een opvallend en uniek horlogemerk. Een collectie horloges die meteen je aandacht trekt! Klokers horloges geven de tijd niet weer met gebruikelijke wijzers of digitaal display. Nee, de wijzerplaat is opgesplitst in 3 draaiende ringen die tegen de klok in tikken. De tijd lees je af via een verticale lijn op 12 uur. Hoe bijzonder is dat!? Dit design is geïnspireerd op de vintage rekenlinaal, hierdoor wordt het horloge ook wel a slide-rule watch genoemd.

Wat de horloges van Klokers echt uniek maakt, is hoe klantgericht ze zijn. Elke Klokers watch-head is aan zijn horlogeband en/of accessoires bevestigd door een gepatenteerd bevestigingssysteem, de sleutel van de Klokers. Met slechts 1 druk op de knop zul je de Klokers horlogeband van de horlogekast af kunnen schuiven. Dit systeem maakt het mogelijk om binnen een handomdraai je Klokers horloge een nieuwe stijl te geven.

Klokers wil niet alleen originele horloges ontwerpen, maar ook horloges van hoge kwaliteit. In de collectie vind je daarom alleen horloges die het label ‘Swiss made’ dragen. Een internationaal bekend label dat een hoge kwaliteit garandeert voor horlogeliefhebbers. Een horloge mag dit label pas dragen wanneer het aan onderstaande eisen voldoet:
-          De technische ontwikkeling heeft plaatsgevonden in Zwitserland
-          Het uurwerk is ingesloten in Zwitserland
-          De laatste inspectie door de fabrikant heeft plaatsgevonden in Zwitserland
-          Tenminste 60% van de productiekosten wordt gegenereerd in Zwitserland

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje in onze collectie. Je kunt deze online bekijken, waar we bij ieder horloge ook een eigen foto hebben geplaatst. Mocht je de Klokers horloges liever eens in het echt bekijken dan nodigen we je graag uit in ons Experience Center in Zenderen. Alle online horloges kun je ook zien en passen in onze winkel.