Naar boven

Skagen smartwatch met touchscreen

Naast de mooie ‘gewone’ horloges en hybride horloges brengt Skagen nu een geweldige collectie smartwatches met display uit. Op donderdag 25 januari 2018 worden de modellen pas officieel gelanceerd, maar je reserveert nu al je favoriete Skagen Smartwatch bij Kish.nl. De levering is gegarandeerd in februari!

Een compact design, evenveel functies. Een scherpe tegenhanger van alle andere merken. Het design van Skagen is zo vlot, zo compact. Dat de smartwatch ook heel makkelijk door vrouwen te dragen is. De Skagen SKT5000, SKT5001SKT5002 en SKT5003 zijn slechts 42mm breed en dat is voor een smartwatch (nog) vrij uniek. Het fullround display is een touchscreen waardoor je heel makkelijk door het menu bladert. Met slechts enkele vegen heb je bijvoorbeeld al een heel andere wijzerplaat ingesteld, of bekijk je je activiteiten zoals gezette stappen per dag. De dames smartwatch werkt met AndroidWear die naast Android ook iOS ondersteund (vanaf 9.0+).

De Skagen Falster smartwatch is de eerste touchscreen smartwatch van Skagen en het design is vrouwelijker dan ooit. De verfijnde, Milanese horlogeband kun je precies op maat maken, zodat deze perfect op jouw pols ligt.

Kish.nl is officieel dealer van Skagen en levert originele Skagen smartwatches. De wearables zijn naast online ook te bekijken in ons Experience Center. Het team van Kish.nl staat voor je klaar om je alles over deze fantastische smartwatches te vertellen.

Edit: team Kish.nl heeft de Skagen wearable getest en wij stemmen voor. Wat een supertoffe smartwatch en veel leuke typische watchfaces. Je kunt deze in alle natuurlijke kleuren van Skagen instellen. Het horloge werkt eigenlijk hetzelfde als de Fossil smartwatch en de Diesel smartwatch, maar heeft daarnaast wel een heel eigen design. De watchfaces zijn allemaal erg minimalistisch (zie middelste afbeelding).