Naar boven

Skagen Hybrid smartwatch, een smartwatch met de looks van een gewoon horloge.

Skagen Hybrid smartwatches

De eerste generatie hybrid smartwatches is een feit. De wereld van de Smartwatches zal de komende jaren ingrijpend gaan veranderen. In de wandelgangen van de horlogewereld gaan er geluiden op dat deze markt van Hybrid horloges in de toekomst wel eens groter kan worden dan de quarts horloges.

Maar wat zijn nou precies Hybrid smartwatches?

Hybrid horloges ook wel connected genoemd bij Skagen zijn voor het oog standaard horloges, echter de techniek van deze horloges zijn compleet anders.
De Hybrid horloges zijn niet meer voorzien van een quarts uuwerk, maar van een uurwerk die met software wordt aangestuurd.

Doordat de horloges smart zijn kun je door een app te downloaden op je telefoon het horloge eenvoudig instellen.
Eenmaal het horloge te hebben ingesteld heb je geen telefoon meer nodig anders dan bij de reguliere smartwatch wat altijd de connectie nodig heeft.

Reis je bijvoorbeeld naar een andere tijdzone horloge zal dan automatisch de tijd aanpssen, dit geldt ook voor de zomer en wintertijd.
Maar warom nu deze hybrid ipv een ruglier horloge.

Met deze hybrid smartwatch is het eenvoudig om je dagelijkse stappen en afstand icm met het calorieen verbruik te meten.
Ook is het mogelijk om een signaal te krijgen (in de vorm van een trilsignaal) bij het ontvangen van inkomende call, of bericht.

Persoonlijk afstandbediening

Het is ook mogelijk om met je Skagen Hybrid horloge foto's te maken zo kan je zelf kiezen welke knop je wilt gebruiken voor bijvoorbeeld een selfie.
Je muziek bedienen met het horloge op je telefoon is voor dit horloge ook geen probleem en ben jij je telefoon kwijt laat je telefoon overgaan door een van de knoppen te bedienen.

Hybrid horloges en gezondheid.

Onze gezondheid is steeds belangrijker in ons leven. De Hybrid horloges helpen je inzicht te geven om je leven nog gezonder te leven door aan te geven hoelang je slaapt en de kwaliteit van je slaap te meten. Dit samen met de stappenteller en het maken van doelen kun je nog gezonder leven, en vergelijken met verschillende periodes.

Bekijk bij ons de gehele Skagen hybrid smartwatch collectie