Naar boven

Screenprotector voor smartwatch

Huh? Een screen protector voor een smartwatch? Ja, zeker. Voor ons klinkt dat juist vrij logisch. Je beschermt jouw smartphone wel, dus waarom jouw smartwatch niet? Het is namelijk erg prijzig en ingewikkeld om een nieuw glas of module te plaatsen in een smartwatch, dus je kunt maar beter goed voorbereid zijn. Want zoals ze zeggen ‘Voorkomen is beter dan genezen’ 😉

Je kunt bij ons terecht voor tientallen verschillende screenprotectors. Wij hebben de beschermplaatjes precies op maat voor bijna ieder type smartwatch. Denk aan merken als: Samsung, Fossil, Garmin, Polar, Michael Kors, Huawei, Fitbit, e.a.

Staat jouw type er niet tussen? Vaak kunnen wij dezel wel gewoon leveren, dus neem vooral contact met ons op! Voor slechts een lage prijs ben jij goed beschermd.

UITLEG:

Het is vrij simpel om een screen protector te plaatsen, lees je mee?

Stap 1:
Maak het scherm van je smartwatch goed schoon met de bijgeleverde doekjes 1 & 2. Doekje 1 is een vochtig doekje waarmee je het display vetvrij maakt. Doekje 2 droogt jouw scherm voor een optimaal plakresultaat.
Stap 2: Verwijder de beschermfolie van de protector. Aan de protector zit een kleine sticker. Hiermee haal je een volledige laag van de screenprotector. Pak de protector alleen nog maar vast aan de uiterste randen omdat je anders vlekken onder je scherm krijgt.
Stap 3: Bepaal de plaats van de protector en laat deze voorzichtig zakken op je scherm.
Stap 4: Als het glaasje het scherm aanraakt zul je zien dat deze automatisch al wil hechten. Druk zachtjes op de protector om eventuele luchtbellen weg te schuiven, maar druk niet te hard. De kans op verplaatsen is dan groot. Blijf je luchtbelletjes houden? Geen probleem. Meestal verdwijnt deze lucht al vaak binnen 24H. 😉

Tips: als je het tempered glass op je smartwatch hebt geplaatst, adviseren wij deze niet meer te verwijderen om opnieuw te plaatsen. Deze zal nooit meer zo goed hechten als de eerste keer. Mocht je de protector echt verkeerd hebben geplaatst kun je dit wel proberen. Wees hierbij wel voorzichtig, omdat het tempered glass breekbaar is.Je mag ook langskomen in ons Experience Center in Zenderen. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee plaatsen wij jouw beschermfolie!

OPENINGSTIJDEN EXPERIENCE CENTER IN ZENDEREN:

Maandag: 9.00 - 18.00 uur  
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 -18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten