Naar boven

Casio Pro Trek WSD-F30 outdoor smartwatch!

Casio kondigt de Pro Trek WSD-F30 aan in Januari 2019. Dit gloednieuwe model verschijnt in maar liefst 3 verschillende kleuren: zwart, oranje en blauw. Ten opzichte van de succesvolle WSD-F20 is de WSD-F30 echt verbeterd. Casio is nieuwe samenwerkingen aangegaan en ook qua looks en feelings is het model iets bijgeschaafd.


Het vernieuwde display bestaat uit 2 lagen, bekend als ‘Dual Layer Display’. Een Color OLED display is geplaatst over de monochroom LCD. Dit display geeft je de mogelijkheid om het horloge tot wel 1 maand te kunnen gebruiken met de Multi-Timepiece mode. Met de Normal mode kun je het horloge ca. 1,5 dag gebruiken. De Extend mode is nieuw. Hiermee kun je het horloge ca. 3 dagen gebruiken. 

Fietsliefhebbers opgelet! Casio werkt samen met Bikemap, ’s werelds grootste fietskaartenapp. Fietsers ervaren meer gemak doordat je je kaarten en routes van te voren kunt downloaden naar je smartwatch. Tijdens het fietsen kun je je kaarten en of route aflezen vanaf je pols. Je hoeft hiervoor geen verbinding te hebben met je smartphone. Dat scheelt weer batterij! 

Je ontvangt bij deze outdoor smartwatch GRATIS een extra lange horlogeband (WSA-BX1). Die verwissel je heel gemakkelijk zelf. Ga je bijvoorbeeld skiën? Dan kun je je smartwatch over je jas dragen en tijdens het skiën je afstanden aflezen met de Ski Tracks app. 


De samenwerkingen met Casio leveren de volgende apps op: Zombies, RUN!, Hole19, Ski Tracks, Fishbrain, ViewRanger en Bikemap. Daarnaast kun je eindeloos veel apps downloaden die jouw activiteiten bij houden. De smartwatch heeft een versnellingsmeter en gyrometer. Het horloge herkent versnelling en bewegingen en stuurt je automatisch bij. 

De Casio Pro Trek smartwatch is ontwikkeld voor diegene die van outdooractiviteiten houden. De smartwatch werkt op Wear OS van Google en koppel je zowel aan een Android als iPhone. Tal van functies zijn erg nuttig voor als je er op uit trekt. GPS, locatie-geheugen, versnellingsmeter, gyrometer, hoogtemeter, kompas, en meer. Met de WSD-F30 smartwatch draag je een robuuste, stijlvolle én veelzijdige smartwatch. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek het Experience Center van Kish.nl, official dealer, in Zenderen. Test het horloge live en vraag alles wat je wilt weten!