Nieuwe Tommy Hilfiger horloges

Topmerk Tommy Hilfiger heeft dit najaar een fantastische horlogecollectie uitgebracht boordevol opvallende verschijningen. En die vallen direct op in de Tommy-vitrine in ons Experience Center in Zenderen!

Tommy heeft de standaard kleuren even opzij gezet en durft nieuwe kleuren te gebruiken. Naast zilver en (rosé)goud zijn vooral marineblauw en zwart een nieuwe trend. De 33 nieuwe Tommy Hilfiger horloges zijn een geweldige aanvulling op de huidige collectie en zijn het bekijken zeker de moeite waard.

Design by Gigi Hadid
Topmodel Gigi Hadid is dit najaar het gezicht van de Tommy Hilfiger dameshorloges en sieraden. Op dit moment is zij de meest invloedrijke celebrity onder millenials. Lees: 36 miljoen volgers op Instagram. Je kunt je voorstellen dat deze collectie zeer gewild is, met name het advertentiemodel TH1781846 is een echte eyecatcher. Dit design is exclusief en samen met Gigi ontworpen. Begin december is de campagne door heel Nederland te zien. De samenwerking met Gigi is onderdeel van de wereldwijde Tommy campagne.

Klaar voor de feestmaand!
Kish.nl is klaar voor de feestmaand. Tijdens een bezoek aan ons Experience Center in Zenderen zul je alle nieuwste horloges gepresenteerd zien in onze gave vitrines. Heb jij online een horloge gevonden en vind je deze niet terug in onze vitrines? Geen paniek. We kunnen het horloge op hetzelfde moment nog uit ons magazijn halen. Tot ziens in ons Experience Center. We helpen je graag onder het genot van een kopje koffie of thee.


Kies jouw favoriete Tommy Hilfiger Chelsea:

Nieuws