Danish Design : nieuwe najaarscollectie 2019

De nieuwe collectie van Danish Design is fantastisch. De collectie is vernoemd naar stijl; Tidløs. Een tijdloze collectie boordevol eyecatchy horloges. In deze najaarscollectie vind je verfijnde horloges, klein van formaat. Daarnaast is er ook een fijne herencollectie met hippe look.

De serie Akilia Day/Date bestaat uit verschillende horloges, stuk voor stuk met een manly-look. Dit horloge maakt jouw look compleet en ook nog eens heel stijlvol. Naast de tijd lees je ook de datum en dag af op dit design horloge voor mannen.

De serie Akilia Mini bestaat uit een aantal horloges die slechts 22mm breed zijn. Een supercompact horloge dat tot in de puntjes is afgewerkt in het design. Een speciaal horloge voor elke gelegenheid. Remember; great things come in small packages!

Raak geïnspireerd door de prachtige horloges van Danish Design. Kies uit verschillende modellen die allemaal een unieke look hebben. Vind de harmonie die bij jou past, een klassiek model of júist een moderne look. Het belangrijkste is dat JIJ het leuk vind.

Kish.nl is officieel dealer van Danish Design en levert een complete collectie. Zoek jij een Danish Design horloge, maar vind je deze niet online of in ons Experience Center? Vraag ons gerust. Vaak kunnen wij deze gewoon voor je bestellen.

Danish Design horloge
Nieuws