Naar boven
  • Voor 18.30 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending*
  • 30 dagen op zicht
  • Uitstekende service
  • Kish.nl Nieuw in Zenderen

TomTom Runner 3 horloge - hartslag horloges zonder borstband

TomTom horloges bij Kish.nlTomTom horloges Runner 3 met hartslag

Sporten, het wordt steeds belangrijker in ons leven. Ons lichaam en geest fit houden in deze drukke en hectische is niet altijd even eenvoudig.
Om ons lichaam fitaal te houden letten we op onze voeding en weten we dat we daarnaarst erbij moeten sporten om zo een gezonden verhouding te krijgen tussen lichaam en geest.

Een goede sport om je lichaam en geest fit te houden en waar u zelf uw tijd kunt indelen is natuurlijk hardlopen of fietsen. Goede hardloopschoenen of een fiets is daarbij essentieeel.
Onze vrienden laten zien welke prestaties je hebt geleved delen we maar wat graag via Strava of Runstatic met je mobiel.

Maar dit kan ook anders de horloges van TomTom bieden je naast de voordelen van het delen van je prestaties zoals route (GPS -Tracking) ook nog eens de mogelijkheid om je prestatie te bevorderen op basis van je hartslag . TomTom horloges hebben een ingeboude hartslagmeter. Het trainer op basis van hartslag in een van de meest aanbevolen methodes om prestatiebevorderd te trainen. Nooit meer een borstband om je hartslag te meten tijdens het sporten is wel zo prettig.

Bijkomend voordeel van de TomTom Runner 3 horloges is dat je ook de mogelijkheid hebt om via een bluetooth verbiding muziek te luisten wat je op je horloge kunt zetten tot wel 500 nummer 3GB.

Ben je meer een gevorderde sporter maak dan gebruik van de trainingsdoelen en de 5 verschillende hartslagtraingszones daarna leest je prestaties uit via de TomTom app die voor IOS en Android beschikbaar is. Zeer eenvoudig in gebruik voor zowel jong als oud.

Ben je ook opzoek naar het ideale sporthorloge met hartslag bekijk ons aanbod hartslaghorloges online of kom langs in ons Kish.nl Experience Center te Zenderen onze adviseurs leggen je graag alles uit onder het genot van een lekker bakje koffie.