Naar boven

TomTom Runner 3 horloge - hartslag horloges zonder borstband

TomTom horloges bij Kish.nlTomTom horloges Runner 3 met hartslag

Sporten, het wordt steeds belangrijker in ons leven. Je lichaam en geest fit houden in deze drukke en hectische is niet altijd even eenvoudig. Om je lichaam fitaal te houden letten we op onze voeding en weten we dat we daarnaast erbij moeten sporten om zo een gezonde verhouding te krijgen tussen lichaam en geest.

Een goede sport om je lichaam en geest fit te houden en waarbij je zelf je tijd kunt indelen is hardlopen of fietsen. Goede hardloopschoenen of een fiets zijn daarbij essentieel.
Je vrienden toon je graag je geleverde prestaties deze zijn eenvoudig te delen via Strava of Runstatic met je mobiel. Maar dit kan nog eenvoudiger, met dé horloges van TomTom. TomTom horloges bieden je naast de voordelen van het delen van je prestaties zoals route (GPS -Tracking) ook nog eens de mogelijkheid om je prestaties te bevorderen op basis van je hartslag. TomTom horloges hebben een ingeboude hartslagmeter. Het trainen op basis van hartslag in een van de meest aanbevolen methodes om prestatiebevorderend te trainen. Nooit meer een borstband tijdens het sporten en wel je hartslag gemeten? Dan kan met een Tomtom horloge.

Bijkomend voordeel van de TomTom Runner 3 horloges is dat je ook de mogelijkheid hebt om via een bluetooth verbinding naar de TomTom headset muziek te luisteren die je op je horloge kunt zetten. Er is ruimte tot wel 500 nummers of ca. 3GB.

Ben je meer een gevorderde sporter maak dan gebruik van de trainingsdoelen en de 5 verschillende hartslagtrainings-zones. Lees na het trainen eenvoudig je prestaties af via de TomTom app die voor IOS en Android beschikbaar is. Zeer eenvoudig in gebruik voor zowel jong als oud.

Ben je ook op zoek naar het ideale sporthorloge met hartslag bekijk ons aanbod hartslaghorloges online of kom langs in ons Kish.nl Experience Center te Zenderen onze adviseurs leggen je graag alles uit onder het genot van een lekker bakje koffie.