Naar boven

Kish.nl 2e mega Paasdagshow

 

Race mee op 2e Paasdag bij Kish.nl

Paasshow in Zenderen met Kish.nl & Sportvoedingwebshop

Op 2e Paasdag gaan wij de leukste paasshow organiseren ooit. Dit doen wij niet alleen maar samen met onze collega's van sportvoedingwebshop.com.
Uiteraard zal je de dag niet snel vergeten voor zowel jong als oud. Naast het  eten, lekker racen in de simulator zal ook de echte paashaas aanwezig zijn.

PAASBRUNCHEN in Zenderen

De collega's van Kish.nl en Sportvoedingwebshop zullen deze dag extra vroeg voor jullie opstaan, om een overheerlijke en vooral helemaaal GRATIS Paasbruch voor jullie klaar te maken.
Uiteraard nodigen wij dan ook iedereen uit, om lekker aan te schuiven en te genieten van de familie en deze heerlijke zonnige dag. Je kan al aanschuiven vanaf 10.00 uur en wil je later komen kan dat natuurlijk ook.
Na de brunch kan je heerlijk rond snufflen in het Experience Center en laat je verrassen door meer dan 5.000 horloges en 15.000 horlogebanden neem dus vooral je oude horloge mee en ga samen met een van ons opzoek naar het juiste horlogebandje om het horloge weer helemaal een nieuwe look te geven. Wil je alvast inspiratie op doen volgens ons dan op instragram @kish.nl of @horlogeband.
En heb je echt zin gekregen om flink te gaan sporten met dit mooie weer?! Loop dan vooral ook binnen bij Henk-Jan en Gert van Sportvoedingwebshop.com.

Kish.nl Playseat competition

Voor de deze gezellige en geweldige 2e paasdag hebben we speciaal een TW-STEEL-Playseat geregeld. Waar we gaan strijden voor de eeuwigeroem maar ook voor een gloednieuw TW-STEEL horloge. Iedereen mag een greep doen naar de snelste tijd. Dit wil je namelijk echt niet missen pure beleving van racen in zo'n playseat die exlcusief door TW-STEEl ter beschikking is gesteld op deze geweldige 2e paasdag.
Het mooie van de competition is! Leeftijd kent geen grens, dus jong en oud kan hier aan meen doen. In de directe omgeving van de playseat zal een nog uitgebreide collectie TW-STEEL horloges aanwezig zijn. Maak kennis met de nieuwste collecties van TW-STEEL en maak foto's pas ze om je pols!
Dus Wie o Wie gaat met een gloednieuw TW-STEEL horloge naar huis en wint!!

Win een TW-STEEL horloge met de Kish Playseat Competition

 

PAASEIEREN Zoeken met PAASHAASJE

Om 12.00 uur gaan we starten met het zoeken van de paaseieren, die zijn verstopt door onze eigen paashaas die ook aanwezig zal zijn deze middag.
om 11.50 zullen we iedereen vragen om het pand heel eventjes te verlaten zodat onze eigenpaashaas voldoende tijd heeft om zijn mand vol eieren goed en mindergoed te verstoppen.
En zoals het hoort zijn het de mooiste eieren die je maar kunt bedenken met daarbij 2 heel bijzondere eieren een zwart-oranje van Sportvoedingwebshop en een blauw-oranje ei van Kish.nl

Kish.nl 2e paasdag open met paashaas

 

De Beste Verliezer caravan

Wellicht heb je "De Beste Verliezer caravan" als eens gespot op de weg of online, deze bijzondere AIRSTREAM caravan is dan ook te bewonderen van binnen.
Henk-Jan Koershuis zal dan ook alles vertellen over het programma van "de beste verliezer en zijn "GOUDEN BOODSCHAPPEN"
Kom dus vooral naar deze super gezellige, lekkere uitdagen en informerende 2e paasdag. Ga lekker op pad met de familie en kom!!

De Beste Verliezer Caravan - Airstream

QUALITY TIME TOGETHER