Naar boven

Seiko 5 Sports SRPJ45K1 en SRPJ47K1 - transculent dialSRPJ41K1 - De nieuwe Seiko 5 Sports een nauwe samenwerking met collagekunstenaar: KOSUKE KAWAMURA. Het horloge is een Limited Edition in de Sense Style serie.

Als je nagaat dat er slechts 100 van de 3000 stuks in Nederland beschikbaar waren, weet je dat het model binnen no-time uitverkocht was. Nadat het Seiko horloge nog geen 2 minuten online stond, werden velen van jullie al teleurgesteld met de dikgedrukte letters: “UITVERKOCHT”.

De SRPJ41K1 is een karakteristiek ontwerp geïnspireerd door de elementen uit de Seiko's uit de jaren ‘60 en ‘70. De wijzerplaat is blauw met oranje én doorschijnend. Je ziet dus heel mooi de datumschijf waarop niet alleen de Engelse dagweergave wordt getoond, maar ook de Japanse. Een bijzondere editie in Europa, omdat normaal altijd de Engelse en Franse weergave wordt gebruikt.

In het ontwerp is er heel bewust voor de blauwe en oranje kleur gekozen. In de jaren ’70 was de Seiko ‘Time Sonar’ namelijk enorm populair en dit horloge had hetzelfde doorschijnende materiaal. Het horloge is niet helemaal geïnspireerd door dit model, ook de populaire Seiko 5 Sports vintage modellen hebben inspraak gehad. Door alle elementen te combineren en in elkaar over te laten lopen is dit prachtige ontwerp één van de meest gewilde horloges van 2022!

Het model is volledig uitverkocht. Her en der wordt het model nog aangeboden voor absurd hoge prijzen. Dat is jammer, maar gelukkig heeft Seiko ook 2 modellen op de markt gebracht in de prachtige kleuren blauw en oranje mét doorschijnende dial.De reguliere Seiko 5 Sports SRPJ45K1 en SRPJ47K1 zijn vanaf Oktober 2022 verkrijgbaar. Bestel nu jouw favoriet nu en draag ‘m als eerst!

Officeel Dealer van Seiko 5 Sports | online + winkel

Kish.nl is een officieel verkooppunt van Seiko 5 Sports. Bestel je horloge online of bezoek het Experience Center van Kish.nl in Zenderen. Naast Seiko horloges vind je nog 50+ andere bekende merken en veel accessoires voor horloges. Denk aan horlogebanden, accu's, glazen, screenprotectors en sluitingen.