Naar boven

Wahoo - hét sporthorloge voor fietsers

WAHOO – hét sporthorloge voor fietsen en 40+ andere workouts..
 
Een compleet sporthorloge met GPS en hartslag is de WAHOO Elemnt Rival. Dit type sporthorloge wordt ook wel de betaalbare versie van de Garmin Fenix 6 genoemd. De Wahoo Rival is beschikbaar in 2 kleuren: Kona White en Stealth Grey. Je koppelt deze met zowel een Android als iPhone.

Het instellen van de Wahoo Rival sportwatch is heel eenvoudig. Zodra je het horloge opstart komt er een QR-code in beeld die je met de “Wahoo-Element”-app op je smartphone kan scannen. Je maakt nu een koppeling tussen je sporthorloge en telefoon.

In de app maak je een profiel met gegevens als: geslacht, lengte, gewicht en leeftijd. Je vult je maximum hartslag en hartslag in rust in en de Wahoo app berekent jouw hartslagzones. Deze zones zijn verdeeld in 5: Toppunt, Zwaar, Cardio, Vetverbranding en Licht. Met deze informatie kun je dus heel makkelijk trainen op hartslag.

Naast de hartslagzones kan de Wahoo ELEMNT-app ook je krachtzones berekenen voor je FTP. FTP staat voor: Functional Threshold Power, oftewel het maximale vermogen dat je 1 uur lang kunt volhouden. Deze term komt steeds vaker voorbij in de fietssport: wielrennen en mountainbiken. De app van Wahoo berekent dit automatisch voor jou. Zo kun jij zorgeloos je eigen progressie bijhouden. Hoe meer je traint, hoe sterker je wordt.

Heb je dit alles ingesteld, dan kun je nu voor jouw sporten een profiel maken voor je workouts. Je kunt uit 40+ sporten kiezen, o.a.: mountainbike, trailrunning, loopband hardlopen, cardio, yoga, e-biking, rolstoel en ligfiets. De sporten zijn heel divers en ook de uitzonderlijke sporten zoals SUP-en, kajakken, loopband wandelen en hiking behoren tot de keuze.

Spring op je fiets, in je kajak of in je rolstoel en met 1 druk op de knop start jij jouw workout. 
 Wahoo is nog nieuw en heeft veel updates in het verschiet. Vlak na release is er een update uitgerold dat het aflezen van Whatsapp, Signal, Telegram, Line en WeChat mogelijk maakt voor iOS-gebruikers. Daarnaast vermeldt de RIVAL nu ook je snelheid en cadans, en wanneer je bent vergeten om je training te starten herkent het horloge je activiteit en geeft het een reminder om je training alsnog te starten.

 
Bestel jouw Wahoo fiets-horloge online of bezoek ons Experience Center in Zenderen. Naast Sportvoedingwebshop.com vind je het allergrootste horloge Experience Center van Europa. Naast traditionele horloges vind je ook sporthorloges (o.a. Garmin, Samsung en Wahoo) en smartwatches van de meest bekende merken (Michael Kors, Fossil, Samsung, Casio en meer..)

OPENINGSTIJDEN EXPERIENCE CENTER IN ZENDEREN:
Maandag: 9.00 - 18.00 uur  
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 -18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten