Naar boven

COROS Sporthorloges - modellen


Zeg je sporthorloge dan denk je aan Garmin of Polar. COROS brengt hier verandering in, het merk is vergelijkbaar met de 2 beste sportmerken. COROS is een jong (Amerikaans)merk dat flink aan de weg heeft getimmerd. Fans van Garmin en Polar opgelet!

Een Coros horloge is ontworpen voor de atleet, door de atleet. Een gebruiksvriendelijk sporthorloge van kwaliteit, maar ook betaalbaar. De horloges doen qua functies niets onder en dankzij de lange batterijduur is het horloge een sterke tegenstander voor andere sportmerken. Kish.nl is officieel dealer van COROS Sporthorloges en laat je graag de voordelen van deze multi-sporthorloges zien.


LICHTGEWICHT

Materialen als titanium, saffier, siliconen en nylon dragen bij aan een hoog draagcomfort. Het lichtste sporthorloge van Coros weegt slechts 29 gram, de zwaarste slechts 79. De collectie Coros horloges bestaat uit verschillende types en maten (42mm-46mm)

BATTERIJDUUR

"COROS verslaat GARMIN", als het gaat om de batterij! Het horloge van COROS staat nu al bekend om zijn superlange batterijduur. De duurzame batterij maakt het verschil met Garmin. Zo gaan de Coros horloges tot wel 40 uur in full-GPS modus mee, de horloges van Garmin 25-36 uur (Fenix 5 en Fenix 6).

PERSONALISEER WORKOUT

Stel je eigen work out samen in de COROS-App. Personaliseer jouw hardloop, fiets, zwem of krachttraining met vrijwel geen beperkingen. Met de Coros Trainingmodus kun je workouts downloaden van professionele atleten of coaches.

MODELLEN
COROS Apex 42mm/46mm

✓ v.a. € 299,95
✓ 24 dagen (normaal gebruik)
✓ 25/35 uur in Full GPS modus
✓ 80 uur in UltraMax modus
✓ 100m waterresist
✓ Saffierglas
✓ Hartslag naar fietscomputer
✓ Interval training met alerts
✓ Koppeling met Strava

Bestel nu
COROS Pace 2

✓ v.a. € 199,95
✓ 20 dagen (normaal gebruik)
✓ 30 uur in Full GPS modus
✓ 60 uur in UltraMax modus
✓ 50m waterresist
✓ Corning glas
✓ Interval training met alerts
✓ Koppeling met Strava

Bestel nu
COROS Apex Pro

✓ v.a. € 499,95
✓ 30 dagen (normaal gebruik)
✓ 40 uur in Full GPS modus
✓ 100 uur in UltraMax modus
✓ 100m waterresist
✓ Saffierglas
✓ Hartslag naar fietscomputer
✓ Interval training met alerts
✓ Koppeling met Strava

Bestel nu
 

Kish.nl is een officieel verkooppunt van COROS. Bestel je sporthorloge online of bezoek het Experience Center van Kish.nl in Zenderen. Naast sporthorloges vind je ook veel accessoires en onderdelen voor verschillende merken sporthorloges: Garmin, Polar, Suunto, TomTom en Fitbit. Sport horlogebandjes, opladers, screenprotectors en accu’s.